Bressanini Dario (1963- )
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Audiobooki
(1)
Publikacje dla niewidomych
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Oddział dla dorosłych
(1)
Autor
Sekuła Aleksandra
(2469)
Kozioł Paweł
(2013)
Kotwica Wojciech
(782)
Kowalska Dorota
(664)
Kochanowski Jan
(469)
Bressanini Dario (1963- )
(-)
Krzyżanowski Julian
(309)
Otwinowska Barbara
(309)
Trzeciak Weronika
(262)
Konopnicka Maria
(260)
Boy-Żeleński Tadeusz
(238)
Leśmian Bolesław
(233)
Krasicki Ignacy
(229)
Goliński Zbigniew
(201)
Dug Katarzyna
(198)
Baczyński Krzysztof Kamil
(194)
Kijowska Elżbieta (1950- )
(190)
Kinder-Kiss Hanna (1958- )
(179)
Kiss Jacek
(178)
Chorąży Wojciech (1973- )
(171)
Jachowicz Stanisław
(159)
Utta Mirosław
(156)
Lech Justyna
(138)
Rolando Bianka
(131)
Mickiewicz Adam
(129)
Popczyński Marcin (1974- )
(125)
Czechowicz Józef
(119)
Mazurkiewicz Robert (1954- )
(118)
Puchalska Katarzyna
(109)
Roberts Nora (1950- )
(108)
Liebert Jerzy
(105)
Furczyk Bożena (1970- )
(102)
Tkaczyszyn-Dycki Eugeniusz
(102)
Napierski Stefan
(101)
Słowacki Juliusz
(101)
Rayzacher Maciej (1940- )
(97)
Pawlikowska-Jasnorzewska Maria
(96)
Orzeszkowa Eliza
(91)
Wilczek Piotr
(90)
Kraszewski Józef Ignacy
(87)
Miciński Tadeusz
(87)
Przerwa-Tetmajer Kazimierz
(87)
Asnyk Adam
(86)
Bogdziewicz Monika
(84)
Sekuła Elżbieta
(79)
Baudelaire Charles
(77)
Kasprowicz Jan
(75)
Kosińska Aleksandra
(75)
Maliszewski Karol
(74)
Filipowicz Leszek (1967- )
(73)
Marciniakówna Anna
(73)
Kornhauser Julian
(72)
Spirydowicz Ewa
(71)
Syrokomla Władysław
(70)
Zawada Jacek (1982- )
(70)
Kwiatkowska Katarzyna
(69)
Pedersen Bente (1961- )
(69)
Darnowska Agata
(65)
Derengowska Joanna
(65)
Lange Antoni
(65)
Zielińska Dorota (1984- )
(64)
Głowińska Anita
(63)
Nowik Krzysztof
(63)
Fabianowska Małgorzata
(62)
Mazan Maciejka
(62)
Mróz Remigiusz (1987- )
(62)
Lien Merete (1952- )
(60)
Sienkiewicz Henryk
(60)
Pasewicz Edward
(59)
Steel Danielle (1947- )
(59)
Keff Bożena
(58)
Stefańska Paulina
(57)
Szklarz Maciej
(57)
Pijanowski Henryk
(56)
Januszewska Aleksandra
(55)
Mazurkiewicz Robert
(55)
Podsiadło Jacek
(55)
Ritter-Jasińska Antje
(55)
Zielińska Dorota
(54)
Grabiński Stefan
(53)
Lunde Sigrid
(53)
Lunde Sigrid. Akuszerka
(53)
Miłobędzka Krystyna
(53)
Król Michał
(52)
Widmark Martin (1961- )
(52)
Wilczyńska Karolina (1973- )
(52)
Zarawska Patrycja
(52)
Michalak Katarzyna (1969- )
(51)
Siemianowski Roch (1950- )
(51)
Strzałkowska Małgorzata (1955- )
(51)
Zimnicka Iwona (1963- )
(51)
Bocianiak Marek (1958- )
(50)
Ludwiczak Bolesław
(50)
Wiedemann Adam
(50)
Cabot Meg (1967- )
(49)
Mirandola Franciszek
(49)
Żmuda Olga (1991-)
(49)
Hanna Gąssowska
(48)
Ostrowska Bronisława
(48)
Stanecka Zofia
(48)
Walden Kaja (1990- )
(48)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Odbiorca
Niewidomi
(1)
Temat
Dieta FODMAP
(1)
Dieta bezglutenowa
(1)
Gluten
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Zespół jelita drażliwego (IBS)
(1)
Żywność ekologiczna
(1)
Żywność transgeniczna
(1)
Gatunek
Opracowanie
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
1 wynik Filtruj
Audiobook
CD
W koszyku
Nagrania dokonano na podstawie wydania książkowego: Kraków : Wydawnictwo Literackie, 2021.
Nareszcie głos rozsądku i solidna porcja wiedzy w dyskusji o zdrowym odżywianiu! Praktyczny i niezbędny przewodnik po tym, co „organiczne”, „tradycyjne”, „wolne od” i... „Naturalne” odżywianie to cel prawdziwego wyścigu, w którym od lat biorą udział dietetycy, celebryci, media i my sami. Jednak nasze poglądy w tej kwestii wcale nie są ugruntowane. Niepokojeni i zdezorientowani coraz to nowymi alarmami pojawiającymi się w mediach na temat szkodliwości kolejnych składników, utwierdziliśmy się w przekonaniu, że „manipulowanie” żywnością to największe zło, zapominając, iż rośliny ulepszamy od początków rolnictwa. Na czym opieramy pewność, że pomarańczowy to naturalny kolor marchewki? Albo ryż, po który sięgamy w sklepie, jest naprawdę ekologiczny? Czy istnieje coś takiego jak „nadwrażliwość na gluten”? Aby sprawdzić jakość oraz pochodzenie tego, co trafia na nasz talerz, i rozwiać liczne wątpliwości autorzy - włoscy naukowcy: chemik i biotechnolożka znana z bestsellerowego poradnika "Bez parabenów. Jak bronić się przed kosmetycznymi oszustwami i mądrze dbać o urodę" - opisują historię pokarmów, analizują dowody zgromadzone przez badaczy i wsłuchują się w prastarą mądrość rolników. Dzięki ich pełnemu pasji spojrzeniu oraz rzetelnym objaśnieniom możemy wreszcie dokonać świadomego wyboru jako konsumenci, bez obaw, że działamy „przeciw naturze”. [lubimyczytac.pl]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Oddział dla dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej